Despre mine

web_c_hladi-3837-1 poza crop

Sunt o optimista si o visatoare incurabila. Am absolvit Facultatea de Jurnalism, si de atunci, lucrez in PR si Comunicare.   Am doua fetite adorabile, Sara si Sofia si  un sot super-intelegator si suportiv.

Imi place si ma relaxeaza sa scriu si sa citesc. Uneori sa cant:) Cred ca fiecare dintre noi avem ceva de spus si aici, se va auzi vocea mea,  trairile si visele mele. Imi doresc sa descopar oameni noi, povesti noi si sa ma redescopar la randul meu.

Ideea cu povestile a venit firesc si lin, asa cum vin toate lucrurile  frumoase in viata. Ador sa scriu si iubesc copiii si lumea lor. Asa ca am urmat increzatoare si fericita drumul acesta. Fetitele mele sunt criticii si suporterii numarul unul,  De la ele vin ideile poznase, ma inspira si ma incanta in fiecare zi cu ceva nou. Sunt debordante, vesele, creative si afectoase.

Le-am intrebat intr-o zi cum ar trebui sa fie o poveste ca sa le placa. Am notat in minte ingredientele lor secrete: sa fie amuzanta, sa aiba mister, sa nu fie lunga, sa fie din ziua de azi:). De aici am pornit. Am adaugat ingredientul meu secret, o particica de suflet, si iata ce a iesit. O colectie de povesti din ziua de azi. Pentru copiii de azi.

Promisiunea?  Eu nu creez doar povestea, ci si contextul, momentul, timpul acela de calitate al parintelui cu copilul sau, in care lasa totul deoparte si citeste o poveste. In spatele fiecarei povesti exista o alta  poveste, o lectie de invatat si de tinut minte. Subiecte sensibile sau extrem de uzuale, de care ne-am lovit in existenta de zi cu zi. Si cum altfel sa le abordam mai eficient cu copiii decat prin joc si poveste?

Va invit in lumea mea frumoasa si curata cu povesti pentru copiii si parintii din ziua de azi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>