Binele din fiecare zi

 

tranzitie_spre_nefericire_fericire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se poate ca nu fiecare zi sa fie buna, dar exista, cu siguranta ceva bun si frumos in fiecare zi.
Nu eu am zis-o, dar mi-a placut mult si cred in aceste vorbe.
Nu-i pot intelege pe cei care se lamenteaza mereu ca nu au bani, ca nu e ok la job, ca nu sunt cuminti copiii, ca nu sunt fericiti in casnicie. Si lista continua, si continua, si zilele trec, si viata se scurge intr-un lung sir de nemultumiri si lamentari continue.

Legat de asta, imi amintesc ce mi-a spus odata, demult pediatra, cand Sara era micuta si eu ma plangeam ca orice proaspata mamica, de faptul ca nu mananca suficient.
-Ce a mancat azi?
-Pai… de dimineata a baut putin lapte.
-Fructe a mancat?
-A mancat jumatate de banana.
-Asa, si la pranz?
-A luat cateva linguri de supa si a mancat si din felul doi mai bine de jumatate.

Verbalizand mesele in fata doctoritei, mi-am dat seama ca de fapt, manca suficient. Cat sa fie bine, sanatoasa. Evident, nu tot ce gateam eu, plina de zel.
Mi-au ramas si acum in minte vorbele doctoritei: Nu avem nevoie de multe alimente, ca sa fim sanatosi, dar trebuie sa fie de calitate.

Extrapoland la discutia noastra anterioara, atunci cand spunem ca am avut o zi proasta, si nu zice nimeni ca nu avem intamplari, evenimente nefaste, oameni care ne dezamagesc, proiecte care esueaza, discutii in contradictoriu, haideti sa vedem si partile bune din acea zi,  si de fapt, din fiecare zi:  faptul ca suntem sanatosi, ca avem copii grozavi, ca avem familii care ne iubesc si ne protejeaza.

Sa fim optimisti, recunoscatori pentru tot ce avem, sa nu pierdem veselia, rasul si energia pozitiva.

Sa vedem si sa regasim binele in fiecare zi!


Share this:
facebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Categories: Povesti pentru cei mari

1 comment

  • Danyeli

    Adevarat! unii ne ridica altii ne coboara! parerile sunt impartite. Dumnezeu spune sa nu asteptam “lauri” si tot ce induram Intr-u numele Lui Induram pentru mantuirea noastra. Ce inseamna? spalarea prin incercari si ispite ale propriilor noastre rori. De ce erori? ele sunt pacate amintite si scrise pecete. Sa nu ducem mai departe in urmatoarea generatie copiilor nostri iar ei copiilor lor proastele obiceiuri, atitudini arogante, rau facut altora etc. din Cele 10 Porunci Dumnezeiesti prin care fiecare ne dam seama ce vrea sa ne spuna El Creatorul Ziditorul Infinitul in Lucrarea Sa. El a stiut ca noi fii neascultarii vom naste raul si din el il inmultim si mai abitir cu prefacatoria, mandria. “Nu ridica capul mai lung decat iti este gatul?. Fiecare sa respectam locul pe care suntem si sa-i aducem inchinare cu metanii Pamantului care ne tine totusi si are rabdare inca cu noi. Din Pamant suntem in Pamant ajungem si ne recicleaza. De ce nu recicleaza si oasele noastre si nici parul? Este clar de inteles! Ne vom imbratisa “Mortii” nostri. Cum asa? Simplu! I vom vedea cum ies din pamant in hainele in care i-am imbracat inainte de igropare. Simplu! Dumnezeu IIsus Hristos ne-a promis si Se Tine De Cuvant! Tote celulele vor aparea celula cu celula Nimic Nu Se Va Pierde! Coranul Il Rezunoaste Pe Hristos si Este Scris ca Asa Va Fi. Ce minunat! Simt Bucuria In Mine A Sufletului care este legat Prin Firul de Argint de Nucleul Creatorul Duhul Sfant Tatal Ceres. El nu este femeie nici barbat El este Infinitul jumatate femeie jumatate barbat Caci Din El Ne-a Plamadit Din Pamant dupa ce a Creat Totul . El Pentru Noi A Creat din Prea Multa Iubire Infinita. El plange cu noi in orice clipita sufera cu noi il doare ca si pe noi eu cred mai mult decat pe noi. De ce? entru ca suntem Din El!
    Dar Maica Domnului Sfanta Fecioara Maria Cine Este? Ea, exista si noi existam inainte sa decadem din Rai – Dimensiunea Cealalta Invizibila noua!
    Mai departe va las sa meditati si veti primi raspusuri care vi se vor concretiza. La unii acum, la altii peste un pic de timp sau…nu ve-ti astepta mul si ve-ti primi Lumina este in fiecare in mod egal sa nu o alungam.. by next by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>