Tag : legatura

Cine nu are frati, sa-si cumpere:)

 

IMG_0129

Nu suntem gemene si nici nu semanam izbitor. Dar e ceva, o legatura atat de puternica intre noi, incat simt si de la mii de kilometri distanta daca ceva nu e in regula cu tine.

Am crescut impreuna si am infruntat lumea asta mare, umar la umar, sis. Tu erai sora cea mare, care isi exersa pe mine abilitatile de profesoara, sefa sau artista.

M-ai invatat la 5 ani sa scriu si sa citesc si primele cuvinte in franceza:), ma luai de la gradinita si dupa o tura de leagan, cu cheia la gat si agatata de mana ta, ajungeam acasa si cuceream lumea. O lume frumoasa pe care ai creat-o tu si in care aveam toate meseriile din lume si in care era infinita veselie, ras si imaginatie. Cea mai frumoasa si mai fericita lume pe care am cunoscut-o.

Ma emotionez si azi cand ma gandesc ce mult mi-ai purtat de grija toata viata. Si cum, de fapt, mereu am cautat sprijinul si aprobarea ta. A surorii mai mari. Mi-ai fost si mama, si cea mai buna prietena si sora si profesoara…de toate.

Ai fost cu mine in prima zi de clasa 1, mi-ai sters lacrimile de dezamagire ale primei iubiri, m-ai strans de mana cand asteptam sa ma ia mireasa de acasa, m-ai invatat sa-mi imbrac bebelusul de 1 zi, sa-l alaptez si sa-l cresc.

Intr-un fel sau altul, mereu ai fost langa mine, chiar daca uneori,  de la…sute de kilometri distanta. Si te iubesc nespus pentru asta, sis!


Share this:
facebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Categories: Povesti pentru cei mari