Tag : libertate

Exista viata dupa corporatii:)

dd94201f2403eb22e743b2d7c984b23f

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu e usor sa decizi ca vrei sa devii antreprenor. Sa iesi dintr-un sistem in care ai fost inregimentat atatia ani, si sa iti urmezi niste vise, planuri care inca nu au consistenta, dar au atata forta, incat te-au convins sa incerci.

Odata instalat gandul….nu prea mai poti da inapoi. Gasesti argumente in favoarea lui, si toate celelalte alternative nu te mai multumesc. Cumva, trebuie sa incerci si asta.

Si urmeaza o perioada frumoasa, in care iti faci planuri si visezi. Cauti, experimentezi, vorbesti cu oameni, trasezi strategii.

Si apoi, o perioada usor confuza….dintr-o data nu ma ai  sef, program de respectat, deadline-uri. Si devii tu propriul sef, iti faci agenda, si e nevoie de mai multa disciplina decat in corporatie:) Stabiliesti niste limite, iti setezi asteptarile si mergi mai departe.

Si probabil ca urmeaza o perioada grea, asa cum spun multi dintre prietenii si cunostintele mele, si totusi….niciunul nu  s-ar intoarce in sistem:)

Vestea minunata in aceasta noua viata e ca te simti mult mai liber, infinit mai creativ, neuronii se misca cu mult mai multa repeziciune si tu  vezi oportunitati in fiecare discutie, intalnire. Cu alte cuvinte, traiesti mai intens.

Cred in continuare ca exista un timing pentru fiecare dintre noi si ca lucrurile bune vin incet si lin, dar se cladesc frumos si trainic.

 

 


Share this:
facebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Categories: Povesti pentru cei mari