Tag : voi

Pentru voi

IMG_0157-bl 2oVoi, cu zambetul stirb si ochi umezi calzi

Voi, cu rasul cristalin, usor gutural

Voi, care  stalciti adorabil unele cuvinte

Voi, cu replici furate din filme incercand sa pareti oameni mari

IMG_0042 1

Voi, analizandu-mi mancarea ca niste adevarati Master Chefi

Voi, pe bancheta din spate a masinii, ca in visul meu dintotdeauna

Voi, cu chicotelile si jocurile voastre, dansuri, karaoke, imi amintiti de mine si de sora mea, si de cat de frumoasa a fost copilaria noastra.

Voi, azi, acum, aveti nevoie de mine. Ma cautati si ochii vi se lumineaza cand ma gasiti, chiar daca ne-am vazut a …nu stiu cata oara azi.

Voi, ma imbratisati fara nici un motiv si fara sa asteptati absolut nimic in schimb. Ma iertati cu atata usurinta si ma iubiti neconditionat.

Imi faceti desene, felicitari, inimioare si floricele, iar eu nu ma indur sa arunc nici una, chiar daca frumoasele voastre cutii de amintiri au devenit neincapatoare.

Si stiu, si mi se pune mereu un nod in gat cand ma gandesc ca trece mult prea repede acest timp al nostru, si ca veti creste mai mari si veti avea din ce in ce mai putina nevoie de mine. Si….desi fac poze, si scriu jurnale si blog si indes lucruri in cutiile voastre, stiu, ca cele mai pretioase amintiri vor ramane, aici, in sufletul meu, pentru totdeauna.

Pentru voi, minunile mele roz, stiu sigur ca nu exista nimic ce nu as putea face, pentru ca voi, imi daruiti aripi si infinita dragoste.

De aceea, cand sunt  uneori obosita de alergatura de peste zi, in momentele cand ma simt coplesita,  in diminetile cand ma trezesc cu dureri de spate pentru ca am dormit  intre voi doua, imi incolteste in minte si in suflet un singur  gand:

Bucura-te  azi de frumusetea si candoarea lor. Fa-le sa fie mandre ca esti mamica lor si fii la randul tau mandra de toate realizarile lor-  pasi marunti, dar, importanti pentru ele, care le vor da aripi si le  vor contura minunat personalitatea.

 

 


Share this:
facebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Categories: Povesti pentru cei mari