La vie en rose

fete roz

Rochite roz, gentute roz, accesorii, papusi, camera….Roz…totul e roz in casa si in viata noastra de cand au aparut ele. Minunile cu zambete calde si ras cristalin: Sara si Sofia.

Ma asteapta cu bratele larg deschise si ma acopera cu mii de pupici dulci. Ma poarta in universuri magice cu zane si printi, palate de clestar. Ma asculta, ma intreaba, ma inteleg si…nu ma judeca. Copiii nostri au o profunzime si o empatie care ma lasa cel mai adesea, fara cuvinte. 

Toate grijile, framantarile si problemele, le pun in sertar, atunci cand ajung in universul roz. Ele ma vor vesela, jucausa si vesnic tanara. De aceea, Sara a concluzionat: “vreau sa nu mai crestem, sa ramanem mereu copii, pentru ca tu sa nu imbatranesti niciodata.”

Nu pot sa opresc timpul in loc si nici sa nu imbatranesc…Dar pot si asta o sa fac, pentru voi, sa aduc si sa pastrez cat mai multa culoare in lumea noastra. Nu vom inceta niciodata sa ne jucam, sa cantam, sa povestim si sa radem, asa cum o facem acum…si veti vedea ca anii ce vor trece peste mine si peste noi, ne vor face mai frumosi, mai bogati si mai fericiti. And…that’s a promise.


Share this:
facebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Categories: Povesti pentru cei mari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>